avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Autorizație liberă practică kinetoterapeut angajat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Autorizație liberă practică kinetoterapeut angajat de 3 ani

Buna ziua, as dori sa intreb daca sunt kinetoterapeut si lucrez la o clinica privata de 3 ani, angajata pe perioada nedeterminata cu asigurare malpraxis, am nevoie de autorizatie de libera practica sau nu?
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 15 Februarie 2018
Cei de la D.S.P.- Directia de Sanatate Publica sustin ca da.
Unde v ati facut asigurarea malpraxis pentru kinetoterapeut? Eu am fost la groupama si au zis ca nu au auzit de asa ceva.
Dar la alte companii de asigurari ati incercat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de frecventa angajat in cazul in care lucrezi in domeniu LyannaS LyannaS Buna ziua! Sunt studenta in anul 2 la kinetoterapie, in bucuresti. Din Octombrie lucrez. Am încercat sa duc adeverința de salariat pentru o scutire de ... (vezi toată discuția)
Kinetoterapeut - profesie libera? petro9 petro9 Buna seara! Ca mai toti de aici am si eu o intrebare la care am nevoie de un raspuns.Lucrez ca si kinetoterapeut la o clinica in bucuresti insa incepand cu ... (vezi toată discuția)
Aviz libera practica Bosscostelino Bosscostelino Buna ziua. Sunt absolvent al Facultatii de Kinetoterapie(UNEFS)promotie 2017, cu diploma de licenta. Ce demersuri trebuie sa fac si catre cine pentru ... (vezi toată discuția)