avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, va rog să-mi spuneți dacă cei care au ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, va rog să-mi spuneți dacă cei care au muncit doar ...

Bună ziua, va rog să-mi spuneți dacă cei care au muncit doar 10 ani și au 65 de ani varsta, dacă pot primi indemnizatie sociala în 2025.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:09, 15 Ianuarie 2025
Fără 15 ani de contribuție prin muncă, nu poate nimeni să beneficieze de pensie la limită de vârstă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la pensia minima tuilleries tuilleries Buna ziua! O persoana in varsta de 60 de ani, care a lucrat legal (cu carte de munca) timp de 28 de ani are dreptul de a solicita pensie minima? Multumesc! (vezi toată discuția)
Am dreptul la pensia sociala minima garantata? Ciprian767 Ciprian767 Buna ziua si va multumesc anticipat pentru timpul acordat.As dori sa aflu si eu daca am dreptul la pensia sociala minima avind in vedere ca sunt incadrat la ... (vezi toată discuția)
Pensie civila refuzata - zero puncte Cristianc1 Cristianc1 Buna ziua. Tatal meu este pensionar militar. A lucrat si in civilie inainte si dupa perioada militara, 14 ani si 6 luni in total in civilie. Implinind recent ... (vezi toată discuția)