avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunaziua. Daca am titlu de proprietate pe un teren, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunaziua. Daca am titlu de proprietate pe un teren, care sint ...

Bunaziua. Daca am titlu de proprietate pe un teren, care sint pasii de urmat pentru obtinerea de cf. Si cheltuieli aproximative. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 11:48, 15 Ianuarie 2025
Trebuie întocmită documentația cadastrală. Pentru asta, va trebui să apelați la un expert în cadastru pentru efectuarea măsurătorilor și a tuturor procedurilor de deschidere de Carte funciară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare iuvri iuvri Buna ziua! Imi poate da si mie cineva niste informatii? Cum pot intabula terenul obtinut cu un titlu de proprietate obtinut in baza legii 247/2005? Unde ... (vezi toată discuția)
Deschidere carte funciara paliucatalin paliucatalin va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele probleme: pentru a deschide cartea funciara a imobilului am inteles ca imi trebuie documentatie cadastrala.eu ... (vezi toată discuția)
Intabulare pe baza titlului de proprietate emis in baza l. 18/1991 Pilu Pilu Buna ziua. As dori, daca poate cineva sa ma lamureasca daca in baza unui titlu de proprietate emis in baza Legii 18/1991 de catre Comisia judeteana pt. ... (vezi toată discuția)