avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: Amână pronunţarea ...

Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea în cauză la data de 23.01.2025. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 14.01.2025.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 14.01.2025

Se va da sentinta in data de 23.01.2025 ?
Sau cum se poate afla hotararea ?

Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2025
Snaketk, utilizator
Solutia se poate afla de la arhiva, din dosarul electronic ori pe pe just.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cale de atac odată cu fondul.. ravas ravas buna seara am primit urmatoarea solutie: Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: În temeiul art.396 alin.1 C.proc.civ. amână pronunţarea la ... (vezi toată discuția)
Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)
Buna seara va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. am trimis ... LucianG10 LucianG10 Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Am trimis o plangere contraventionala in legatura cu o amenda primita pt necompletarea PLF ului si am ... (vezi toată discuția)