avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CLIENTI NEANCASATI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CLIENTI NEANCASATI

am avut un coleg care a incasat banii de la anumiti clienti pentru diferite lucrari si care cu siguranta au platit (nu stiu cum s a descurcat cu ei.)
Ce pot sa fac cu aceste solduri ramase avand in vedere ca sunt din 2023?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:35, 15 Ianuarie 2025
Buna ziua, trebuie analizata situatia in amanunt. Ce dovezi exista ca au platit clientii? Ce atributii avea persoana care a incasat?s-au intocmit acte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare contabila karmem karmem buna ziua, am o problema contabila, complicata. in decursul anului 2006, inainte de ma angaja a fost o contabila care nu avea la punct nici un sold la ... (vezi toată discuția)
Situatia elementelor de activ si pasiv la o asociatie de proprietari alenka alenka 1.Soldul la casa si la banca il iau pe cel din 30.06.2013? 2.La sume neachitate de proprietarii din asociatie pt.lista de plata curenta -asta inseamna cei ... (vezi toată discuția)
Solduri conturi mihaelatanasactb mihaelatanasactb Buna seara, cum se poate inchide soldul unor conturi eronate (pp, asa mi-a venit firma de la alta ctb). de exp: 473, 409,419 cu minus,411 (la care clientul ... (vezi toată discuția)