avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua!Am văzut o modificare apărută in lege in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua!Am văzut o modificare apărută in lege in cazul copiilor ...

Buna ziua!Am văzut o modificare apărută in lege in cazul copiilor născuți prematur,dar nu încadrați in grad de handicap,ca se poate prelungi concediul de creștere copil pana la 3 ani.As dori sa ma ajutați cu un răspuns daca este adevarat și unde trebuie sa ma adresez.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lavinia 37 , utilizator 21:48, 18 Ianuarie 2025
proiectul de lege trebuie adoptat în Parlament..el este inca la camera deputatilor.
Multumesc frumos pt răspuns!Va mai deranjez cu o întrebare,durează mult de obicei pana se aproba?Ar trebui sa ma întorc in Iunie la serviciu.Exista posibilitatea sa se aprobe pana atunci?Multumesc încă odată!
Nu avem de unde sa stim..unele legi se adopta repede, altele trec luni pana la adoptare.
Va Multumesc!Seara frumoasa va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ajutati-ma va rog cu informatii cu privire la prelungirea ... Eu1. Eu1. Buna ziua! Ajutati-ma va rog cu informatii cu privire la prelungirea concediului de crestere copil in cazul celor nascuti prematur. Era un articol al dl Dragos ... (vezi toată discuția)
Modificari legi-informatii Poesia74 Poesia74 Imi puteti spune mai mult de prelungirea concediului de maternitatede la 126 zile la 168? Lege discutata si aprobata de parlament pe 25.06.09?Cand va intra in ... (vezi toată discuția)