avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... buna ziua, am o intrebare, daca am cateva ore la o ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

buna ziua, am o intrebare, daca am cateva ore la o scoala la ...

buna ziua, am o intrebare, daca am cateva ore la o scoala la plata cu ora(profesor), si administratorul firmei este sotia care ar dori sa vanda scolii prin achizitie directa seap echipamente, ar fi conflict de interese?
Cel mai recent răspuns: david199213 , utilizator 16:21, 15 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inteleg ca nu dvs. sunteti directorul scolii/ decidentul achizitionarii echipamentelor respective.
Achizitia se face in baza compararii mai multor oferte si se alege cu aprobarea consiliului profesoral, oferta cea mai avantajoasa (tehnic, financiar, etc.) pentru scoala.
Personal, nu vad unde ar fi conflictul de interese.
nu, eu am doar cateva ore, multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă un cadru didactic are norma în 2 scoli și ... scg scg Bună ziua, dacă un cadru didactic are norma în 2 scoli și dorește sa păstreze functia de baza în școală unde are mai puține ore, respectiv 5 din 18, ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese? MTIC MTIC Este legal ca in cadrul Consilului de Administratie al Scolii sa faca parte sotia (ca directoarea scolii) si sotul (reprezentant al primarului in cadrul ... (vezi toată discuția)
membrii in consiliul director la o asociație de părinți. Stan Lidia Stan Lidia Bună ziua! Am și eu doua întrebări legate de o asociație de părinți: 1. Un părinte, fost vicepreședinte al asociației, profesor în același timp, ... (vezi toată discuția)