avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Impozit pe venit 3.5% virat unei asociatii
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Impozit pe venit 3.5% virat unei asociatii

Am un PFI - tehnician dentar- și anul trecut viram cei 3.5%din impozitul pe venit unei asociații pentru ajutorarea copilului cu autism al unui prieten.
Acum pentru 2024 contabila mi-a zis că nu mai pot vira fiind organizație non profit Cum îl pot ajuta? Îi pot vira 3.5% din impozit in contul lui personal deschis la bancă? Sau ce alta modalitate exista?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2025
AlinaDumitrache, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o societate care a obținut in anul 2021 profit, ... teodorescu_mgv@yahoo.com teodorescu_mgv@yahoo.com Buna ziua, am o societate care a obținut in anul 2021 profit, repartizat in dividende. Pot vira din contul societății suma reprezentând dividende in contul ... (vezi toată discuția)
Pasi in infiintarea unui ong adria_bd adria_bd Buna ziua, Incercam sa infiintam un ONG. Deocamdata avem statutul si actul constitutiv definitivate cu ajutorul unui notar (care le va si autentifica). As ... (vezi toată discuția)
In legatura cu donatiile 3,5% din impozitul pe profit. caudella caudella In legatura cu donatiile 3.5% din impozitul pe profit pentru un ONG, am depus la ANAF o lista cu 10 prieteni si rude (in general intelectuali cu salarii lunare ... (vezi toată discuția)