avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua!Am schimbat adresa de domiciliu, pe ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua!Am schimbat adresa de domiciliu, pe buletin,dar locuiesc ...

Buna ziua!Am schimbat adresa de domiciliu, pe buletin,dar locuiesc la vechea adresa,și am contract de comodat.Pot pastra parcarea auto?

Alte discuții în legătură

Problema vechi proprietari nelugigi nelugigi Buna ziua. As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva intr-o problema. De aproximativ 2 ani ne-am cumparat un apartament in Bucuresti. Vechii proprietari ne-au ... (vezi toată discuția)
Loc parcare gini_eyes gini_eyes Buna seara!va rog dc se poate sa ma ajutati cu un rasp,problema incepe asa.eu mi-am cumparat o masina,intre timp m-am casatorit nu am schimbat actele la masina ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin dupa vanzarea imobilului carinaa carinaa buna ziua, buletinul meu expita in 2025. dar am vandut apartamentul si nu mai am acel domiciliu din buletin. eu nu mai locuiesc in Romania, sunt in America. ce ... (vezi toată discuția)