avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua . Doresc sa stiu daca salariul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua . Doresc sa stiu daca salariul administratorului se ...

Buna ziua .
Doresc sa stiu daca salariul administratorului se calculeaza la numarul de apartamente existent , la numarul de persoane sau la suprafata acestora , pentru ca locuintele au suprafete diferite . Cine stabileste si cum salariul administratorului .
Multumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:59, 16 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La ce fel de calcul va referiti ? De stabilire a cuantumului salariului respectiv, sau la partea care se repartizeaza fiecarui proprietar ? Repartizarea lunara a cheluielii se face pe cota parte indiviza (proportional cu suprafata utila a apartamentelor), conform legii 196/2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul suma cote-parti-indivize cexlc.ro cexlc.ro Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema. Suntem o asociatie de proprietari nou infiintata. Am primit de la dezvoltator o foaie de ... (vezi toată discuția)
Calculul cheltuielilor comune pentru apartamentele cu centrala termica de apartament tatianalili2005 tatianalili2005 Buna ziua! La multi ani! As vrea sa stiu cum se calculeaza cheluielile COMUNE si cum sunt ele repartizate pe apartamente, daca am centrala termica proprie? ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza mare nicoletabugeanu nicoletabugeanu In anul 2005 a fost cumparat un apartament de 3 camere impreuna cu dreptul de proprietate asupra cotei indivize de 4.898% din partile si dependintele din ... (vezi toată discuția)