avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Preluare atribuții de la un post superior
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Preluare atribuții de la un post superior

La serviciu se eliberează un post de consilier superior prin ieșire la pensie, dar nu se mai poate ocupa prin concurs din cauza ordonanței trenuleț, fiind poziție bugetara. Eu sunt consilier principal și persoana care iese la pensie este consilier superior. Directorul instituției vrea sa îmi dea mie cu preluare de atribuții, în afara de atribuțiile postului meu care le voi face în continuare, și jumătate din atribuțiile colegei. Este legal sa mi se dea atribuții de la un post superior, în condițiile în care eu sunt încadrat pe un post inferior și am și alte atribuții specifice încadrării postului? Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Cfp incompatibilitate adelaxia adelaxia Daca se poate discuta urmatoarea situatie in cazul unei institutii publice - primarie Postul de Director executiv -liber Ocuparea temporara cu aviz ANFP de ... (vezi toată discuția)
Pierdere grad profesional consilier superior Costi2015 Costi2015 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea situatie: Am detinut gradul profesional de consilier superior pana in anul 2013, an in care in institutie ... (vezi toată discuția)
Consilierul personal maria mateias maria mateias exista urmatoarea situatie: un director general si-a angajat pe bani personali un consilier personal. acesta il insoteste zi de zi la locul de munca si ii ... (vezi toată discuția)