avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Referitor legislatie functionare gradinita
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Referitor legislatie functionare gradinita

Buna ziua

Am si eu nevoie de legi sau ordonante care fac referire la functionarea unei gradinite ? vreau sa stiu ce conditii trebui intrunite pentru a deschide o gradinita particulara

Multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 17:11, 10 Februarie 2010
Ar trebui sa fie in primul rand legea educatiei, ori cum s-o mai numi ea si ceva norme de aplicare.
Pe site-ul oricarui minister, iar al dumneavoastra este edu.ro, gasiti o zona de legislatie. Cu siguranta acolo aveti listate actele normative care s-ar aplica.
Si tot ministerul de resort ar trebui sa aiba un dpt de avizari pentru aceste entitati de invatamant prescolar particular.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte infiintare gradinita privata GALAG GALAG Buna ziua! As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc (prin asta inteleg inclusiv avize, conditii speciale legale, etc) ca sa infiintez o gradinita privata. De ... (vezi toată discuția)
Srl poate fi scoala sau gradinita privata? Sonii Sonii SRL poate fi scoala sau gradinita privata? Va pun aceasta intrebare deoarece am de pregatit un caiet de practica pentru stagiatura de expert contabil in care ... (vezi toată discuția)
In baza carei legi se poate infiinta o gradinita particulara? mihaela2007 mihaela2007 as dori sa infiintez o gradinita prticulara. dupa ce lege ar trebui sa functioneze? (vezi toată discuția)