avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Primarul întra în clase in timpul orelor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Primarul întra în clase in timpul orelor . Directorul ...

Buna ziua! Primarul întra în clase in timpul orelor . Directorul nu este de acord dar nu a luat nici o măsură să nu mai fim deranjați. Ca profesor ce pot să fac ? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua ma puteti ajuta va rog in am spune daca am greșit ... Carmenionela98 Carmenionela98 Buna ziua ma puteti ajuta va rog in am spune daca am greșit sau nu făcând plângere impotriva unui profesor ..situația este următoarea:un copil s-a dus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma numesc cristian dogaru, sunt din caransebes, va ... dogarucristian dogarucristian Buna ziua, Ma numesc Cristian Dogaru, sunt din Caransebes, va deranjez cu o problema personala va scriu acest mesaj pt ca nu mai stiu cui sa ma mai adresez! ... (vezi toată discuția)
Legislatie de munca - invatamant preuniversitar ady77 ady77 Salut! Va rog ajuta-ti-ma cu un sfat juridic. Sunt profesor la un liceu si ma confrunt cu urmatoarea problema: in repetate randuri directorul, fara sa ma ... (vezi toată discuția)