avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Am și eu o întrebare:Nu am stagiul minim ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Am și eu o întrebare:Nu am stagiul minim de cotizare ...

Bună ziua! Am și eu o întrebare:Nu am stagiul minim de cotizare dar am referat care confirma diagnosticul de care sufăr și care îmi da drept de pensionare și deoarece am împlinit vârsta de pensionare mi sa interzis dreptul de pensionare pe caz de boală. Ce pot să fac? Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Intrebare majagna majagna ce sanse as avea sa castig in instanta pensionarea definitiva pe caz de invaliditate [sufar de o boala neurologica incurabila ,scleroza multipla] tinand cont ... (vezi toată discuția)
Dilema pensionare anticipata Inna 05 Inna 05 Buna ziua Daca sunt nascuta in 05.1954, actualmente pensionata pe caz de boala din 03.2007, cu o vechime de 29 de ani si 8 luni, in ce conditii pot ... (vezi toată discuția)
Exista o lista cu bolile cronice pentru pensionare? aureliamoldovan aureliamoldovan As dori sa stiu daca exista o lista cu bolile cronice pt pensionare.In caz ca nu exista,as dori sa aflu daca epilepsia intra in categoria bolilor cronice pt ... (vezi toată discuția)