avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Buna ziua am.batut eronat pe casa de marcat specific ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Buna ziua am.batut eronat pe casa de marcat specific că în ...

Buna ziua am.batut eronat pe casa de marcat specific că în loc de 1 ×38 am.batut 416 ×38 încărcare electronica Orange am o întreprindere familială cum.trebuie procedat.Multu

Alte discuții în legătură

Nir la facturi paypoint? gabr2015 gabr2015 buna ziua.va rog o explicatie..sun un if neplatitor de tva. am primit facturi de la paypoint pentru vanzarea de incarcari electronice si nu stiu cum sa le ... (vezi toată discuția)
Factura paypoint adlala adlala Am in fiecare zi incasari din incarcare electonica,in casa de marcat,nu s-a selectionat un deparament singur cu aceasta \"incarcare electronica\"si imi apare ... (vezi toată discuția)
Inacasare cu factura de la persoane fizice matei.l matei.l buna ziua, Am urmatoarea situatie. am un studio foto unde as vrea sa desfasor un training de fotografie. aceasta nu este activitatea primcipala, ... (vezi toată discuția)