avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj 1999 = vechime in munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj 1999 = vechime in munca?

Buna ziua,
Am avut somaj in anul 1999, dupa terminarea liceului. Se considera aceasta perioada ca vechime in munca? Daca da, de unde trebuie sa iau adeverinta/dovada sau apare in sistemul Casei de Pensii si nu trebuie sa dovedesc cu nimic?
Multumesc!
Ramona

Alte discuții în legătură

Perioada somaj Nicolclm14 Nicolclm14 Buna ziua! Am terminat liceul in 1994 si am avut somaj dupa terminarea liceului.....din cate stiu se considera vechime in munca cf Legii 1/1991.....cum pot ... (vezi toată discuția)
Contact de munca 2002-2003 nu se calculeaza? mirela 20 mirela 20 Sotul meu a fost vineri la casa de pensi pt. a depune dosarul de pensionare pe caz de boala, insa acolo i-a zis ca trebuie sa plateasca macar 1,2 zile de munca ... (vezi toată discuția)
Cand imi face angajatorul carnet de munca? mihai_bujor mihai_bujor Buna ziua, as dori sa stiu, dupa cate luni de lucru in cadrul unei unitati, se face carte de munca, mentionez ca nu am mai lucrat in alta parte, deoarece am ... (vezi toată discuția)