avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj 1999 = vechime in munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj 1999 = vechime in munca?

Buna ziua,
Am avut somaj in anul 1999, dupa terminarea liceului. Se considera aceasta perioada ca vechime in munca? Daca da, de unde trebuie sa iau adeverinta/dovada sau apare in sistemul Casei de Pensii si nu trebuie sa dovedesc cu nimic?
Multumesc!
Ramona
Cel mai recent răspuns: RamonaLoredana , utilizator 20:26, 18 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stagiul de cotizare la pensii este din 01.04.2001 ... adeverinta o luati de la AJOFM .
Va multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Stagiul de cotizare la pensii este din 01.04.2001 ... adeverinta o luati de la AJOFM .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca artur1971 artur1971 Buna ! Daca dupa ce am terminat liceul am stat prima data in somaj iar doar dupa 1 an m-am angajat si m-i s-a facut carte de munca , anul in care am stat in ... (vezi toată discuția)
Somaj Riri00 Riri00 Daca ma angajez dupa terminarea somajului,am nevoie de o adeverinta prin care sa demonstrez ca am primit somaj ,pentru a fi dovada vechimii in munca? (vezi toată discuția)
Valorificarea unor perioade lucrate mari2011 mari2011 sunt femeie nascuta in aprilie 1952, am dreptul la pensie in luna mai limita de varsta si stagiu complet, dar am mai lucrat inca la alta unitate cu 1/2 ... (vezi toată discuția)