avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În extras de carte funciara privind teren arabil este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În extras de carte funciara privind teren arabil este trecut ...

Extras de carte funciara.
În extras de carte funciara privind teren arabil este trecut moșu meu zice ca terenul este dobândit prin reconstituire cf legii /1991 imediat după revoluție acum moșu este decedat fiul dinsului fiind tatăl meu este decedat eu ca nepoata vreau să fac succesiunea ce acte îmi trebuiesc să fac dovada ca terenul este a lu moșu este suficient extrasul de carte funciara unde scrie ca este dobândit prin reconstituire ? Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
bulzanv, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:12, 18 Ianuarie 2025
Buna ziua, nu este suficient. V-ar trebui si titlul de proprietate si acceptarea mostenirii. Pentru o analiza amanuntita consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte...la notar,pe vorbe ! gigelas gigelas Buna seara, As vrea sa stiu,daca este posibil ca un notar sa incheie un contract de vanzare cumparare pentru un teren ce se vinde si care provine ... (vezi toată discuția)
Acelasi lot de teren in doua extrase cf diferite TuinPix TuinPix Numitul M a deţinut într-o localitate rurală 2 parcele de teren (A şi B) în suprafaţă totală de 3 ha. Din Titlul de proprietate emis pe numele ... (vezi toată discuția)
Exista obligatia ca un teren sa fie inscris in cartea funciara, sa-i fac cadastrul si intabularea intr-un anumit termen de la dobandire? elenagabi elenagabi Va adresez rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. Tatalui meu i s-a retrocedat, prin Legea nr. 18/1991, o suprafata de padure, pentru ... (vezi toată discuția)