avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren furat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren furat

Mi-a dispărut terenul,am act de proprietate cu impozite plătite la zi ,pot afla cine a vândut terenul?Primăria nu vrea sa îmi ofere informații.
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
Florentina Mihailiuc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:04, 17 Ianuarie 2025
Terenul nu avea cum sa dispara si nici sa fie vandut.Vanzarea se face doar de catre proprietar.Probabil il lucreaza cineva ilegal.Depuneti o cerere la primarie cu nr. de inregistrare si daca in termen de 30 de zile nu primiti raspuns mergeti la prefectura de judet cu cererea nerezolvata.
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
Alexandrarares, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren agricol bulgaras10 bulgaras10 Buna seara! As dori un sfat,va rog!Mama mea,impreuna cu sora ei,au cam 7500 qm teren agricol cu titlu de proprietate la tara! Imediat dupa \'89,terenul a ... (vezi toată discuția)
Obtinere de catre mostenitori a titlurilor de proprietate ale defunctului nadia_aa nadia_aa Buna ziua, Bunicul meu a murit iar mama ar dori sa lanseze procedura de succesiune. Problema este ca ea este departe de fostul domiciliu al bunicului. ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gheorghescu gheorghescu Buna ziua Parintii mei au pierdut titlu de proprietate iar la primaria comunei, unde se afla imobilul si terenul, se sustine ca nu se gaseste inregistrarea ... (vezi toată discuția)