avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

Buna ziua

Parintii mei au pierdut titlu de proprietate iar la primaria comunei, unde se afla imobilul si terenul, se sustine ca nu se gaseste inregistrarea acestuia, dar exista un rol. Parintii mei au platit cu regularitate impozitele.
As dori sa stiu ce am putea face in acest sens.

Cu multumiri
Florentina
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:10, 17 Aprilie 2011
faceti o cerere scrisa la prefectura si solicitati eliberarea unui duplicat.
Inainte de orice, trebuie sa cunoasteti numarul si data emiterii TP-ului in cauza. Apoi, mergeti la Monitorul Oficial din judetul dvs. si il declarati pierdut. Cu dovada de la M. Of. mergeti la prefectura si faceti cerere pentru emiterea unui duplicat, atasand acte de stare civila ale titularilor dreptului de proprietate si o copie xerox a TP (ar fi de preferat, sigur se gaseste la fiscul primariei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate dorinam dorinam Buna ziua, am pierdut titlu de proprietate pe o suprafata de padure si va rog sa-mi spuneti care sunt demersurile si costurile pentru a face un duplicat . Va ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar un teren extravilan dar, proprietaru terenului a perdut titlu de proprietate . parlac parlac Am un teren extravilan ,un vecin cu terenu meu vrea sa vanda bucata lui de teren .Vreau sal cumpar eu ,dar problema este ca el a pierdut titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate AlexandraPalasanu AlexandraPalasanu Am si eu o intrebare.....Bunica mea locuieste in casa parinteasca. In total sunt 6 frati dar ea a fost cea care s-a ocupat de casa de cand au murit parintii ... (vezi toată discuția)