avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Nu vreau sa mai fiu tutorele surorii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Nu vreau sa mai fiu tutorele surorii mele(am deja ...

Buna seara. Nu vreau sa mai fiu tutorele surorii mele(am deja 8 ani -si din câte am înțeles,după 3 ani sunt în măsură să cer înlocuirea mea).
Cum procedez? Mai era ceva cu o amendă civilă care consta în 3 salarii minime pe economie dacă nu îmi îndeplinesc obligația de tutore. Am garanția că voi fi înlocuită?

Alte discuții în legătură

Buna dimineata. citisem pe internet ca dupa 3 ani pot renunta ... Dana Sgu86 Dana Sgu86 Buna dimineata. Citisem pe internet ca dupa 3 ani pot renunta la tutela,eu am deja 5 ani si nu mai vreau sa fiu tutorele surorii mele de 44 de ani,din motive ... (vezi toată discuția)
Renuntare tutela andreiepurescu andreiepurescu Buna ziua, Am acceptat sa fiu tutore acum ceva timp (10 ani) ptr o persoana cu dizabilitati. Intre timp, situatia s-a schimbat si nu ma mai pot ocupa de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! o persoana majora pusa sub interdictie judecatoreasca ... AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! O persoana majora pusa sub interdictie judecatoreasca are numit un tutore. Spuneti-mi, va rog, mama acestei persoane, la solicitarea ei poate ... (vezi toată discuția)