avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez la tura, în ziua libera am donat sange, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez la tura, în ziua libera am donat sange, angajatorul este ...

Lucrez la tura, în ziua libera am donat sange, angajatorul este obligat sa ma posteze ?

Alte discuții în legătură

Va rog, un angajat care doneaza sange, este obligat sa benefieze ... lyly64 lyly64 Va rog, un angajat care doneaza sange, este obligat sa benefieze de ziua libera platita in ziua care a donat? dar in cazul angajatilor care lucreaza in ture ... (vezi toată discuția)
Donatorul de sange angajat suciu_diana suciu_diana Buna ziua, Hot 1364/2006 pentru aprobarea drepturilor si obligatiilor donatorilor de sange, spune ca donatorul salariat isi poate lua liber in ziua donarii ... (vezi toată discuția)
Zi libera donare sange Vasilescus Vasilescus In cazul in care un donator alege sa doneze sange intr-o zi libera a lui(lucreaza in ture) acesta poate sa solicite angajatorului acordarea unei zile libere ... (vezi toată discuția)