avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua, cf. oug 156/2024 \"voucherele de vacanță ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua, cf. oug 156/2024 "voucherele de vacanță emise în ...

buna ziua, cf. oug 156/2024 "voucherele de vacanță emise în cursul anului 2025 se utilizează pentru plata a cel mult 50% din contravaloarea pachetelor de servicii turistice achiziționate, respectiv 800 de lei pentru achiziționarea de pachete de servicii turistice în valoare de cel puțin 1.600 lei."
un salariat poate deconta partial serviciile turistice? adica daca aduce doua facturi, una de 1000 de lei, din care se deconteaza 500, si una de 1200 din care i se vor deconta 300, pt ca maximul este de 800 de lei(reprezentand 50% din 1600), sau este obligat sa aduca o singura factura la decontare in valoare de cel putin 1600 de lei ?

mentionez ca cele 2 facturi sunt aferente unor perioade diferite de cazare din decursul anului.

Alte discuții în legătură

Se mai deconteaza serviciile de cazare, in valoare de 1450 lei, ... VivieneV VivieneV Se mai deconteaza serviciile de cazare, in valoare de 1450 lei, pentru politisti, incepand cu 01.11.2023? (vezi toată discuția)
Utilizare voucher vacanta Flx975 Flx975 Daca nu doresc sa merg in concediu...copilul meu poate utiliza el voucherul ? Sau pot achizitiona eu un pachet turistic,dar sa mearga copilul ? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Sunt angajata mapn de o luna si am inteles de la colegi ca se ... Ana-maria11 Ana-maria11 Sunt angajata mapn de o luna si am inteles de la colegi ca se deconteaza contravaloarea cazarii in limita a 1450 lei. Ideea este ca fiind angajata practic de ... (vezi toată discuția)