avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare voucher vacante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare voucher vacante

Soțul meu trebuie să anunțe la serviciu dacă dorește sau nu voucherul de vacanta și nu știu cum se acorda. Caz concret: pachetul achiziționat de mine este in valoare de 2400 lei. Am platit avans de 700 lei. Mai trebuie să plătesc diferența până la 1600 că sa beneficiez de vouchere sau diferența până la 800?
Sau varianta 2 se rețin din salar 800 lei și primesc 1600 pe cardul de tichete? In acest caz pe ce suma se va retine impozit și cas?
Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2025
oanamariahila, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:36, 8 Martie 2025
Ca sa beneficiati de 1600 lei voucher de vacanta, trebuie sa dati 800 lei ... normal , impozitul se retine pe cei 800 lei acordati de angajator.
Deci se vor reține din salar din salar 800 lei plus impozitul de 160? Pentru că văzusem un articol aici pe site în care se explică că trebuie să facă dovada achitării unui sejur de 1600 lei că să primească voucher de 800 lei.
Impozitul va fi de 80 lei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg cum se vor acorda aceste tichete ... se retine din ... miky1976 miky1976 Nu inteleg cum se vor acorda aceste tichete ... se retine din salariu suma de 800 de lei si institutia va da vouchere in valoare de 1600 de lei? (vezi toată discuția)
Problema vouchere de vacanta Victor71 Victor71 Buna seara. Am o problema legata de voucherele de vacanta. In martie 2020 am facut o rezervare pentru un sejur in luna mai la o pensiune din jud. Bacau, ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta dana19770101 dana19770101 Ma intereseaza daca primesc integral voucherul de vacanta 1450 deoarece eu lucrez cu jumatate de norma in invatamantul preuniversitar. Ce salariati pot ... (vezi toată discuția)