avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu inteleg cum se vor acorda aceste tichete ... se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu inteleg cum se vor acorda aceste tichete ... se retine din ...

Nu inteleg cum se vor acorda aceste tichete ... se retine din salariu suma de 800 de lei si institutia va da vouchere in valoare de 1600 de lei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:08, 5 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adeavr, salariatului i se va retine suma de 800 lei dupa care i se va elibera vochere in valoare de 1600 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare voucher vacante oanamariahila oanamariahila Soțul meu trebuie să anunțe la serviciu dacă dorește sau nu voucherul de vacanta și nu știu cum se acorda. Caz concret: pachetul achiziționat de mine ... (vezi toată discuția)
Prima de concediu Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ce se zvoneste cum ca se pot acorda din nou primele de vacanta? Daca da de cand si conform carui act normativ, sa facem si noi cerere:)Multumesc! (vezi toată discuția)
Deducere personala adinamaria48 adinamaria48 Bună ziua am o întrebare deducerea personala se calculează la venit brut adică la salariul minim pe economie.... Am o persoana în întreținere... Un ... (vezi toată discuția)