avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acum 3 luni am avut un accident rutier in care a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acum 3 luni am avut un accident rutier in care a rezultat decesul ...

Acum 3 luni am avut un accident rutier in care a rezultat decesul prietenei mele. Eu aveam permis de aproape 5 ani, fara incidente rutiere sau amenzi pana in momentul accidentului. Vreau sa aflu cam care ar fi pedeapsa pentru aceasta fapta si ce mai pot afla pentru a ma
descurca la proces.

Alte discuții în legătură

Permis suspendat z3usss z3usss buna ziua, in luna octombrie anul trecut am condus auto cu numerele expirate la 12 noaptea in ziua respectiva, am fost oprit iar echipajul politiei braila mi-a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime spitalizate intre un autocar si un autoturism aiulian aiulian Buna ziua Un apropiat sofer profesionist pe autocar > . acum 2 saptamani a facut accident cu un autoturism ..in care se aflau 4 persoane ......2 dintre ... (vezi toată discuția)
Mi s-a înscenat un "accident" rutier. cu ce legi ma apar ? Lasipe Lasipe Pe data de 23/02/18, deplasându-mi vehiculul din parcare, în spatele meu a aparut fulgerator un autoturism (desi ma asigurasem). L-am atins foarte usor, ... (vezi toată discuția)