avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara ! Am divortat acum 10 ani iar in timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara ! Am divortat acum 10 ani iar in timpul casniciei ...

Buna seara ! Am divortat acum 10 ani iar in timpul casniciei sotul a primit un apartament din partea bunicii lui cu act de vanzare cumparare .As dori sa stiu daca am vreun drept legal la acel apartament si ce ar trebui sa fac?

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri imobile, proprii și comune, după o căsnicie de 15 ani: cum se împart și cum se socotește valoarea lor? Kmy kmy Kmy kmy Buna ziua ! Dupa o casnicie de 15 ani,am ajuns la partaj.Am locuit in apartamentul sotului(bun propiu al lui) si am facut impreuna imprumuturi in banca,bani ... (vezi toată discuția)
Mostenire AlMaria AlMaria Buna ziua, Am si eu doua intrebari si v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu cate un raspuns: 1. In 1997 a decedat bunicul meu. La aceea data tocmai ... (vezi toată discuția)
Divort- partaj Kmycamelia Kmycamelia Doresc sa divortez si am nevoie de cateva informatii. E o casnicie de 13 ani, doi copii minori 4 si 9 ani. Avem un apartament cumparat in timpul casniciei ... (vezi toată discuția)