avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort- partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort- partaj

Doresc sa divortez si am nevoie de cateva informatii. E o casnicie de 13 ani, doi copii minori 4 si 9 ani. Avem un apartament cumparat in timpul casniciei proprietari suntem amandoi doar că apartamentul sa cumparat din vanzarea altui apartament ce ii apartinea tatalui meu ( am acte de vanz- cumparare si pe respectivul ap.) Vreau sa stiu in acest caz sotul meu ce drept are asupra apartamentului, si daca se poate dovedi ca nu a contribuit cu nimic la cumpararea ap. mai are vreun drept si care ar fi acela? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:55, 4 Ianuarie 2016
Buna seara,
In privinta partajului, va trebui sa dovediti cu acte si martori ca ati avut o contributie peste 50% la cumpararea apartamentului. In caz contrar, acesta se imparte jumatate, jumatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort pe cale amiabila kilip kilip Buna seara, Am o mare problema:am hotarat de comun acord cu sotul meu sa divortam.Momentan locuim intr-un apartament, care este achizitionat in timpul ... (vezi toată discuția)
Partaj MirelaZaharia MirelaZaharia Dupa 17 ani de casnicie reusita sunt nevoita sa divortez, deoarece sotul meu are o amanta de aproape un an si de 2 luni s-a mutat efectiv la aceasta. A deschis ... (vezi toată discuția)
Divort; drepturi la partaj uaurelya uaurelya Buna ziua!!As avea si eu cateva intrebari daca ma poate ajuta cineva va rog... in primul rand sunt casatorita de 10 ani cu sotul meu deocamdata., avem 2 copii ... (vezi toată discuția)