avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutirea la impozite și taxe locale se acordă pentru ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutirea la impozite și taxe locale se acordă pentru cotele ambilor părinți?

Buna ziua!
Dacă pe planul de abilitare-reabilitare al copilului minor cu dizabilități, în dreptul ,,reprezentantul legal al copilului” este trecut ,, părinții”, scutirea la impozite și taxe locale se acordă pentru cotele ambilor părinți? Ex. : impozit pe clădiri- 50% din impozit scutire acordata tatălui, 50% din impozit scutire acordată mamei.
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit daca am in ingrijire copil cu handicap accentuat Doina000 Doina000 Am in ingrijire copil cu handicap accentuat. Mi s a spus de la Primarie ca nu beneficiez de scutire impozit cladirea de domiciliu deoarece nu este pe numele ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite cladiri si masini pentru persoane fizice sfeta sfeta Am certificat de handicap grav permanent din 2009 si nu plateam impozit pe cladire si teren pana anul acesta cand mi s-a transmis ca din 2016 trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, parintii mei vor sa imi doneze un apartament ,eu fiind ... madaluta94 madaluta94 Buna ziua, parintii mei vor sa imi doneze un apartament ,eu fiind copil unic,deci unic mostenitor. Pe actul de proprietate si pe Rol-ul fiscal apare doar mama ... (vezi toată discuția)