avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Schimbare judecatatori în același proces Am un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Schimbare judecatatori în același proces Am un proces de partaj ...

Schimbare judecatatori în același proces

Am un proces de partaj și am constatat ca doamna judecător al procesului a fost schimbata cu o alta doamnă judecător,ulterior revenind la penultimul termen aceiași doamnă judecător.
La ultimul termen iar a fost alta doamnă judecător.
Este normal ca pe toata durata procesului sa se schimbe completul de judecată?
La următorul termen cine va judeca?
Cel mai recent răspuns: Floarea Mihaela , utilizator 13:58, 17 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exișta n situații judecători promovați la alte instante,pensionați,în concedii(odihna,maternitate etc)astfel cs se întâmplă și astfel de situații.Daca studiați dosarul e posibil sa vedeți și niște rezoluții din partea conducerii instantei respective prin care se dispun astfel de înlocuiri.Ce tb sa va înțeleseze pe dvs este faptul ca nu vsa persecuta nimeni iar astfel de situații se întâmplă frecvent datorita crizei de personal..
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mulțumesc pentru răspuns!
Am gândit și eu întocmai ca dumneavoastră ca este posibil dar am constatat ca doamna judecător inițială a procesului este mai constincoioasa decât cea care a înlocuit-o. S-a omis anumite precizări în comunicarea ședințelor de judecată avantajand parte adversă prin termene ulterioare și amânări care lor le convine.

Floarea Mihaela a scris:

Schimbare judecatatori în același proces

Am un proces de partaj și am constatat ca doamna judecător al procesului a fost schimbata cu o alta doamnă judecător,ulterior revenind la penultimul termen aceiași doamnă judecător.
La ultimul termen iar a fost alta doamnă judecător.
Este normal ca pe toata durata procesului sa se schimbe completul de judecată?
La următorul termen cine va judeca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrarea probelor/martori in prima instanta-judec.sibiu corina75 corina75 sunt de doi ani intr-un proces de mostenire(impotriva sotiei tatalui meu decedat).anul trecut,in 19.05 judecatoria a dat o sentinta care din viciu de ... (vezi toată discuția)
Intampinare la care nu s-a primit raspuns adrianzzz adrianzzz Buna seara!Sunt putin nelamurit.In urma cu un an parintii mei au castigat irevocabil un proces insa acum o saptamana au primit instiintare ca au fost dati din ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata/actiune separata elisa47 elisa47 Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat in anul 2009.In prima faza procesuala in anul 2004 am ... (vezi toată discuția)