avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dealer auto cod caen 4511 rev 2, vinde auto catre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dealer auto cod caen 4511 rev 2, vinde auto catre administrator ...

Dealer auto cod caen 4511 rev 2, vinde auto catre administrator (asociat) sau sotie care este straina de firma, actele auto din Germania, sunt normal pe firma.
Asociatul (sotia asociatului) vinde auto mai departe inainte de a inmatricula auto sau a o inregistra la Primarie-Fisc catre alta persoana fizica.
Masina este detinuta cu toate actele in regula, numere rosii, carte RAR,factura pe firma.
Cum procedeaza aceasta persoana fizica straina de firma sau asociat sa isi inmatriculeze auto si sa o inregistreze la fisc/impozit?
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
claudiughebauer1975, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme inmatriculare auto sh dov76 dov76 In data de 03.02.2023 am cumparat un autoturism, neinmatriculat in România, de la o firma cu codul caen 4511. Pentru aceasta, in vederea inmatricularii, am ... (vezi toată discuția)
Cumparare si inregistrare masina din gemania mariantrifan mariantrifan Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cumpararea si inscrierea unei masini SH din Germania. Am gasit sa cumpar o masina, o iau de la un dealer autorizat cu ... (vezi toată discuția)
Luare in evidenta auto adus din ue alecs22 alecs22 buna ziua, am cumparat o masina acum aproape 3 ani si nu am luat-o in evidenta. Masina dupa cam 3 luni a ramas in garaj pentru ca mi-am luat alta masina ... (vezi toată discuția)