avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema ciudat cu vecinul de deasupra
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema ciudat cu vecinul de deasupra

Buna ziua
Trec printr-o situatie ciudata.
Locuiesc la etajul intr-un bloc cu 4 etaje, Deasupra mea locuieste o familie cu doi soti, copil(>20 ani) si un catel .
In urma unei inundatii produse de catre cei de sus in baia mare a apartamentului , am deschis dosar de dauna la firma la care am asigurarea apartamentului. Dosar de dauna solutionat si platit .Firma de asigurari a trimis notificare catre vecin sa isi recupereze banii,Din momentul in care a primit notificarea vecinul a inceput sa ma sicaneze astfel :
1. bubuituri puternice in tavan in special seara intre orele 22-24
2. inchiderea gazului (contorul e pe scara blocului linga usa apartamentului) in momentul in care coboara sau urca cu cainele de afara.
Am facut plangere la politie si la asociatie . Momentan in urma discutiilor de la politie si de la asociatie(inca mai astept raspuns de la ei) s-a potolit cu inchiderea gazului .Dar in continuare produce acele bubuituri puternice in podeaua lui - tavanul meu, de imi zgaltie lustra .
Mentionez ca am incercat cu vorba buna sa rezolv problema cu inundatia dar fara succes. Vecinul a lucrat in armata si de cativa ani este la pensie deci are in jur de 48-50 ani .
As vrea sa stiu ce mai pot face in continuare pentru ca se pare ca acest vecin a cam luat-o razna..Vrea sa ma faca sa platesc cu toate ca nu sunt de vina cu nimic.
Am nevoie de solutii legale . Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
avy33, utilizator
Cel mai recent răspuns: avy33 , utilizator 16:51, 22 Ianuarie 2025
sa fie oare asta vecinul dumneavoasta?
www.avocatnet.ro/forum/discu...
sau asta?
Nu e niciunul din cei doi.Aveti ceva soluții legale cum as putea sa-l potolesc?

ricadinas a scris:

sa fie oare asta vecinul dumneavoasta?
sau asta?

In urma sesizarilor facute la politie si asociatie , problema cu inchiderea gazul s-a rezolvat - in sensul ca nu-l mai gasesc inchis. Dar acum bubuiturile puternice in tavan se manifesta in fiecare seara orele 20-24 si citeodata pe zi. Deja situatia a devenit de nesuportat.
Am nevoie urgenta de indrumare si sfaturi ce as putea sa fac astfel ca situatia sa se linisteasca si sa pot sa locuiesc si eu in apartamentul meu in liniste si mai ales sa dorm.
As dori daca se poate sfaturi de la un avocat .
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2025
avy33, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum mare de gaz din cauza vecinului. vecinul de deasupra mea ... Zigfreud8 Zigfreud8 Consum mare de gaz din cauza vecinului. Vecinul de deasupra mea (ultimul etaj) nu mai locuieste in apartament, si toata iarna a lasat geamurile apartamentului ... (vezi toată discuția)
Buna. stau la etajul 1 iar vecinul de la parter are in apartament ... Allano Allano Buna. Stau la etajul 1 iar Vecinul de la parter are in apartament o instalație improvizata pt fabricarea țuicii. Toată noaptea funcționează. Gazele ... (vezi toată discuția)
Vecini care șicanează , rog un sfat Ionelache Ionelache Am o vecină deasupra noastră cu 2 copii adolescenți care mă șicanează mai ales după ora 22:00-08:00 , adică bubuie , ciocane , tropăie trag scaunul ... (vezi toată discuția)