avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna seara am vorbit pe tik tok sami fac urmaritori cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna seara am vorbit pe tik tok sami fac urmaritori cu o persoana ...

buna seara am vorbit pe tik tok sami fac urmaritori cu o persoana , a inceput sa vorbim dar si el mea trimis pe telegram si meo promis ca in 5 zilescot 1500£ dupa asat vedeam cum creste suma si am ajuns la 3450£ el lea scos si tot imi zice ca tot trebuie de achitat ca sami scot bani , nustiu ce sa fac deja am intrat in minus cu 2000£ da nu mai scot nimic nu vad nici un leu ..... spuneti va rog ce sa fac ......
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:10, 17 Ianuarie 2025
Buna ziua

Este teapa!!! Nu platiti nimic. Nu numai ca nu o sa vedeti nici un ban de la ei, dar nici nu veti recupera ce ati platit.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Și eu zic ca e țeapă.
Poate adunați probe și faceți plângere penală.

București 2025
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare-masina gogu00772 gogu00772 am o masina de vanzare(ii trebuie schimbata distributia la motor undeva la 500 lei).ma contactat cineva a vazuto si mia dat un avans de 1000 de lei.neam ... (vezi toată discuția)
Capcană înșelătorie original CristiOmul CristiOmul Buna ziua, numele meu este Andrei si in momentul actual sunt la finalul varstei de 17 ani, din pacate trec printr-o perioada foarte dificila deoarece am ... (vezi toată discuția)
Caz penal ghiula ghiula mia facut o prietena o adeverinta de salarizare si am scos ceva an rate acum sunt judecat pt uz de fals si anselaciune ce pot patii (vezi toată discuția)