avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatăl meu , a construit o fundație cu autorizație ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatăl meu , a construit o fundație cu autorizație de construcție ...

Tatăl meu , a construit o fundație cu autorizație de construcție și cere de urbanism dar fără titlu de proprietate în anul 97 acum ,cum aș putea să obțin titul de proprietate sau să continui construcția .pe proiect scrie ca el este proprietarul dar nu are titul

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pe un teren cu 10, 10 m deschidere la strada , devenit ... viorel66 viorel66 Buna ziua, pe un teren cu 10, 10 m deschidere la strada , devenit proprietar prin contract de vanzare- cumparare , in anul 2002 am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor intre proprietati 040779 040779 Buna. In anul 2004 am facut un gard despartitor intre mine si vecinul meu. Acest gard este facut pe proprietatea mea si vecinul a sesizat primaria in legatura ... (vezi toată discuția)
Autorizatie ilegala de constructie Andrei L Andrei L Salut, situatia e urmatoarea: Exista doua loturi invecinate, unul proprietatea lui A si unul proprietatea lui B. B a construit un garaj pe fundatia gardului ... (vezi toată discuția)