avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă am făcut facultatea de drept dar specializarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă am făcut facultatea de drept dar specializarea este poliție ...

Dacă am făcut facultatea de drept dar specializarea este poliție locală către ce loc de muncă aș putea să mă îndrept ? Are importanță specializarea sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:45, 18 Ianuarie 2025
Da, are . Sunt angajatori care cer o anumita specizalizare .... specializarea dvs este buna pentru angajarea in Politia Locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda primita in timpul delegatiei in europa silviu1975 silviu1975 Buna ziua, Am fost intr-o delegatie de la servici intr-o tara EU cu masina inchiriata de catre firma la care lucrez. Am parcat mereu in acelasi loc, langa ... (vezi toată discuția)
Un absolvent de administratie publica poate fi incadrat consilier juridic? zaganescu zaganescu La o firma in domeniul IT un prieten de-al meu a fost angajat pe post de consilier juridic in conditiile in care el este absolvent de Administratie ... (vezi toată discuția)
Salarizare sunyigabi sunyigabi Buna ziua. am si eu o intrebare, sunt angajata la o firma, am studii superioare dar salaruiul meu brut este doar de 900RON.E adevarat ca daca postul respectiv ... (vezi toată discuția)