avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am prins pe cineva la locul de munca că îmi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am prins pe cineva la locul de munca că îmi umbla în geanta ...

Bună ziua...daca am prins pe cineva la locul de munca că îmi umbla în geanta sa.mi afle salariul pentru că se făceau măriri in ziua aceea și primisem actul adițional.
Și am anunțat șefii ierarhici superiori
Persoana a recunoscut că a avut intenția!
Credeți că aș putea să depun plângere la poliție !
Daca da !Ce fapta a săvârșit colegul de muncă și ce se pot dispune împotriva lui
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:22, 23 Ianuarie 2025
Le.am înregistrat când spuneau că nu poate să se uite în geantă că era împachetat bine in ea înăuntru!
Voi merge la poliție
Asta nu insemna furt.
Cod Penal
"Articolul 228
Furtul
(1) Luarea unui bun mobil din posesia sau detenția altuia, fără consimțământul acestuia, în scopul de a și-l însuși pe nedrept, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă."
"Articolul 232
Sancționarea tentativei
Tentativa la infracțiunile prevăzute în prezentul capitol se pedepsește."
Unde exista furt in tot ce s-a scris?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pedepselor anemary29 anemary29 daca ar intra noul cod penal in vigoare cum s-ar recalcula pedepsele?pt o tentativa de furt pedepsita cu 2 ani ce recalculare ar fi? (vezi toată discuția)
Furtul în noul cod penal MicuGeorgiana MicuGeorgiana Am si eu o antrebare ce benefici au persoanele condamnate pentru furt (vezi toată discuția)
Refuzul persoanei de a incheia contract de depozitare deseuri municipale este furt? tibstefaug tibstefaug In conditiile in care persoana juridica refuza sa incherie contract de salubritate deseuri municipale, aceasta continuand sa depoziteze deseuri in sistemul ... (vezi toată discuția)