avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii la venitul peste salariu.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii la venitul peste salariu.

buna ziua, eu lucrez la o firma unde am contract, salariu , platesc in fiecare luna cass si cas, daca eu mai fac ceva online si fac alta sursa de venit care depaseste 36000 de lei , mai platesc cass si cas?? stiu ca se plateste doar impozit 10% pana in 36000 lei
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa + alte venituri. in ce conditii platesc si cas? pokka pokka 1. Anul viitor daca norma de venit va fi peste plafonul de 36000 ron dar eu fiind salariat, acesta se reduce cu 40% si va fi sub plafon, atunci ce suma se ia ... (vezi toată discuția)
Colaborare profesori - ce fel de contract? traineranastasia traineranastasia Bună ziua, Vă rog din suflet să mă ajutați cu un răspuns: În martie 2019 am deschis un centru de limbi straine, un SRL. Pana acum am lucrat numai eu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil manybet manybet Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatorea speta: Anterior nasteri copilului am lucrat cu Contract de Colaborare cu o Firma eu fiind Persoana Fizica unde ... (vezi toată discuția)