avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Am nevoie de părerile dumneavoastră! ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Am nevoie de părerile dumneavoastră! Dețin un ...

Bună ziua! Am nevoie de părerile dumneavoastră! Dețin un spațiu comercial care se afla pe o strada principală unde sunt doar spatii comerciale precizez nu sunt blocuri cu locatari doar spatii comerciale eu ma învecineaz stânga și dreapta cu un singur proprietar, pentru a transforma locația mea în regim hotelier îmi trebuie aprobarea doamnei? Doamna are spatiile închiriate unul sala de jocuri si celalalt covrigarie nu mi sa cerut și mie ca vecin aprobarea? Pun aceste întrebări ca am discutat cu doamna și ma tot duce cu gura de câteva zile ca trebuie sa discute cu copii și asa mai departe!! Eu trebuie sa dețin certificat de clasificare dar întrebarea este am nevoie de acordul doamnei din moment ce acolo nu sunt locatari?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2025
Aditur, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie locuinta in spatiu comercial ContSters64816 ContSters64816 Buna ziua, Detin in proprietate un spatiu locativ care se preteaza pentru inchiriere ca si spatiu comercial.Pentru a schimba destinatia imobilului din spatiu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! locuiesc într-un apartament cu spațiu comercial ... Iuliaa30 Iuliaa30 Bună ziua! Locuiesc într-un apartament cu spațiu comercial dedesubt, proprietarul va deschide o sala de forță, de o.luna ma terorizează cu spartul ... (vezi toată discuția)