Buna ziua,
Detin in proprietate un spatiu locativ care se preteaza pentru inchiriere ca si spatiu comercial.Pentru a schimba destinatia imobilului din spatiu locativ in spatiu comercial trebuie sa am aprobarea vecinilor...deci mi-ar trebui aprobarea unei vecine care are peretele comun cu al meu.Din pacate nu vrea absolut deloc sa imi dea aprobarea pentru simplu motiv ca "vrea sa fie linistita".Tinand cont de urmatoarele aspecte:
*daca s-ar inchiria ca si spatiu comercial am posibilitatea ca intrarea sa fie facuta din strada fara sa se treaca prin curtea comuna si prin holul comun deci deranjul ar fi minim
*as izola peretele comun cu ea(oricum este un perete f.gros din caramida dar l-as mai izola cu vata minerala)
*as inchiria doar la firme cu anumite domenii de activitate:ex.magazine de haine, piese auto, birou firma(nu as inchiria ca si bar, magazin alimentar, jocuri de noroc etc care ar produce o "poluare fonica" mai mare) chiar nu am nici o sansa sa inchiriez????as incerca si prin judecata dar doar daca am sanse mari
In speranta ca ma veti ajuta cu un raspuns concret,
va multumesc!