Buna ziua!
Detin un club intr-un spatiu aflat in inchiriere. L-am renovat si l-am deschis de 2 saptamani, insa programul este doar vineri si sambata incepand cu orele 22. Spatiu se afla la subsolul unei case de 3 etaje. La parter este o societate comerciala, la etajul 1 locuieste o familie, la etajul 2 alta societate comerciale, iar la etajul 3 inca o familie. Inainte sa deschid clubul am avut ceva discutii mai aprinse cu vecina de la etajul 3 care venea tot timpul sa ne controleze si sa ne ia la rost. Intr-un final am discutat cu vecinii, au spus ca nu este nici o problema si ca nu ne vor face probleme, ba mai mult am stabilit impreuna cu ele un volum al muzicii care sa nu le deranjeze.
Saptamana trecuta a chemat politia vecina de la etajul 3 ( la care va asigur ca nu se aude muzica de la subsol) si am primit o amenda de 500 ron. Aseara a chemat vecina de la etajul 1 politia ca se aude muzica prea tare si am mai primit 5 milioane. Doamnele respective ne-au spus ca au o problema cu proprietarulde la care am inchiriat spatiul, nu cu mine personal.
Ce pot face pe cale legala, astfel incat sa nu stau tot timpul cu ochii la usa sa nu intre politia sa imi mai dea vre-o amenda?
Mentionz ca usa este capitonata, tavanul este acoperit cu un burete care absoarbe 5 dbl, in fiecare seara stam langa usa sa vedem daca deranjeaza pe cineva si va pot
asigura ca nu!
Va multumesc!