avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum rezolv o roblema legata de muzica din club, cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum rezolv o roblema legata de muzica din club, cu vecinii?

Buna ziua!
Detin un club intr-un spatiu aflat in inchiriere. L-am renovat si l-am deschis de 2 saptamani, insa programul este doar vineri si sambata incepand cu orele 22. Spatiu se afla la subsolul unei case de 3 etaje. La parter este o societate comerciala, la etajul 1 locuieste o familie, la etajul 2 alta societate comerciale, iar la etajul 3 inca o familie. Inainte sa deschid clubul am avut ceva discutii mai aprinse cu vecina de la etajul 3 care venea tot timpul sa ne controleze si sa ne ia la rost. Intr-un final am discutat cu vecinii, au spus ca nu este nici o problema si ca nu ne vor face probleme, ba mai mult am stabilit impreuna cu ele un volum al muzicii care sa nu le deranjeze.
Saptamana trecuta a chemat politia vecina de la etajul 3 ( la care va asigur ca nu se aude muzica de la subsol) si am primit o amenda de 500 ron. Aseara a chemat vecina de la etajul 1 politia ca se aude muzica prea tare si am mai primit 5 milioane. Doamnele respective ne-au spus ca au o problema cu proprietarulde la care am inchiriat spatiul, nu cu mine personal.
Ce pot face pe cale legala, astfel incat sa nu stau tot timpul cu ochii la usa sa nu intre politia sa imi mai dea vre-o amenda?
Mentionz ca usa este capitonata, tavanul este acoperit cu un burete care absoarbe 5 dbl, in fiecare seara stam langa usa sa vedem daca deranjeaza pe cineva si va pot
asigura ca nu!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AlecsandraB , utilizator 01:05, 8 Aprilie 2012
Solutia este sa izolezi fonic incaperile si sa gasesti solutii si pentru atenuarea vibratiilor;
este extrem de neplacut pentru niste oameni sa suporte , periodic, zgomotul produs de muzica pusa prea tare. Chiar daca nu se aude sunetul, se simte bassul si trepideaza cladirea.
Locatorul nu avea voie sa inchirieze spatiul respectiv fara acordul vecinilor, iar daca Dvs. v-ati inteles cu locatarii, ar fi bine sa va respectati promisiunile privind volumul sonorului.
Va multumesc pentru raspuns

Nu mai avem banii necesari sa izolam fonic, plus ca este un spatiu in inchiriere, dupa ce voi pleca de acolo, toata investitia va ramane acolo.
Legat de vecini, aste este problema, ca eu am respectat intelgerea legata de volumul muzicii. Inainte de acest club, am inteles ca au mai fost 2 baruri inainte si ca doamnele ar vrea sa se razbune cumva pe proprietar , sa ne faca pe noi sa plecam. Nu exista posibilitatea sa pot obtine o hartie sau o autorizatie ceva ( fie de la primarie, fie de la politie) prin care sa nu ma mai poata amenda?
Vreau doar sa-mi scot investitia si apoi sa-mi gasesc in alta parte o locatie

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire din cauza muzicii Ovy77 Ovy77 Buna ziua, Ne-am mutat de curand intr-un imobil contruit nou, si de ceva timp unul dintre vecini ne agaseaza des venind la usa cand ascultam muzica. ... (vezi toată discuția)
Decibeli permisi cruduleci cruduleci am o problema cu un club de noapte ce s-a deschis in imobilul lipit de casa mea. am facut plangeri la primarie, am sunat la politie, am discutat si cu ei si ... (vezi toată discuția)
Muzica tare de la vecinii de deasupra Ondu-Himus Ondu-Himus In urma cu vreo 5 ani aproape pe forum s-a discutat deja subiectul acesta insa unul din useri spunea ca atunci cand un fapt de deranjarea ordinii publice s-a ... (vezi toată discuția)