avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Îndemnizație copil de prizonier de război
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Îndemnizație copil de prizonier de război

Tatăl meu a fost concentrat, a luptat in al doilea război mondial a fost si prizonier la rusi. Am un Duplicat legalizat al Livretului Militar din anul 1948. Acest Duplicat menționează ca la data de "18.IX.1945 s-a întors din captivitate si găsit nevinovat si lăsat la vatra"
Însa Duplicatul nu menționează când a fost luat prizonier si localitatea in URSS. Pot beneficia de o indemnizație, bazat pe acest Duplicat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2025
mikest, utilizator

Alte discuții în legătură

Relatii privind evidenta prizonierilor de razboi deportati in rusia cristian.iorga1970@yahoo.com cristian.iorga1970@yahoo.com Buna ziua, Bunicul meu a stat prizonier de razboi doi ani si noua luni in Rusia. -9 luni in lagar in Siberia -2 ani de munca la canalul Volga-Don Deoarece ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 105/1999,completată și modificată de legea 154/2021 RazvanPrisecaru RazvanPrisecaru Buna ziua, Legat de legea : OUG nr. 105/1999 , aprobată prin Legea nr. 189/2000, privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate de către ... (vezi toată discuția)
Buna seara va rog am si eu o intrebare de pus tatal meu stroia ... Stroia  IOAN Stroia IOAN Buna seara va rog am si eu o intrebare de pus tatal meu Stroia Ioan a luptat in al doilea razboi mondial in perioada 01-03-1943 si a fost lasat la vatra ... (vezi toată discuția)