avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pentru obţinerea forumarului S1 se cere dovada ca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pentru obţinerea forumarului S1 se cere dovada ca solicitantul ...

Pentru obţinerea forumarului S1 pentru asigurare medicala in alt stat UE se cere dovada ca solicitantul nu este asigurat potrivit legislatiei statului de resedinta. Cum se poate dovedi asta? Mulţumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2025
Maria Claudia, utilizator

Alte discuții în legătură

Asigurare medicala s1 gabrielakhaled gabrielakhaled Buna Locuesc in Suedia si am nevoie de asigurare S1 pentru o obtine dreptul de sepere permanenta in Suedia. nu stiu cum sa procedez pentru a o obtine pentru ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am si eu o intrebare cum pot obtine si eu formularul ... Elena Vlad Elena Vlad Buna seara, am si eu o intrebare Cum pot obtine si eu formularul S1, nu am venituri si urmeaza sa ma stabilesc in Franta si imi este necesar si ce ... (vezi toată discuția)
Formular s1 Gratimi Gratimi Sunt pensionara si doresc sa-mi stabilesc reședința in Franța . As dori sa stiu ce acte trebuie prezentate la Casa de asigurări de sănătate din România ... (vezi toată discuția)