avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca faci un testament prin care lasi cateva parcele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca faci un testament prin care lasi cateva parcele de pamant ...

Daca faci un testament prin care lasi cateva parcele de pamant la urmasi,iar dupa o perioada de timp vrei sa vinzi o parcela la cineva, se poate? Și ce se intanpla cu testamentul?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:01, 19 Ianuarie 2025
Se poate vinde. Prin testament se mai mosteneste ce mai rămâne. Pt evitarea unor confuzii ,ar trebui schimbat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legat de o viitoare mostenire . incerc sa explic detaliat o anumita ... gratiela26 gratiela26 Legat de o viitoare mostenire . Incerc sa explic detaliat o anumita situatie : Bunicul dupa tata, acum in varsta si cu probleme de sanatate , traieste cu ... (vezi toată discuția)
Am o situatie spun eu un pic speciala si as dori sa stiu care ... alice65 alice65 Am o situatie spun eu un pic speciala si as dori sa stiu care sunt drepturile fiecaruia in cazul decesului sotului pentru a evita orice fel de hartuire in ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren AIC71 AIC71 Buna ziua, Detin ( prin mostenire)o parcela de pamant impreuna cu verisoara mea. De cativa ani nu am mai vorbit cu ea. Am tot incercat s-o gasesc la ... (vezi toată discuția)