avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dacă prezici numerele la loto cu 5 zile inainte cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dacă prezici numerele la loto cu 5 zile inainte cu mijloace ...

Dacă prezici numerele la loto cu 5 zile inainte cu mijloace tehologice chiar e infracțiune.. asa zice politia ca sunt mijloace de infractonalitate da sau nu
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:48, 19 Ianuarie 2025
Salut.

Daca le prezici pt urmatoarea extragere, ai de la mine consultanta juridica gratuita for ever.
Trimite-mi doar mie mesaj privat.

Noroc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand vreau sa trimit un mesaj in privat, primesc acest raspuns! dogele dogele [b]Eroare internă Administratorii au fost deja sesizați și vor lua măsuri pentru remedierea acesteia în cel mai surt timp. Ne cerem scuze pentru orice ... (vezi toată discuția)
Acuzare de calomnie pe facebook ? XmasterX XmasterX Buna seara ! Legat de acest topic de aici: http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_538968/Inselaciune-pe-un-site.html Eu am cerut ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac - hartuire telefonica nenemus nenemus De mai bine de 5 ani, exista cineva care ii tot trimite mesaje sau apeleaza cu nr privat pe nr de tel al sotiei, indiferent cat de repede sau cat de des si-a ... (vezi toată discuția)