avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am o problemă legată de un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am o problemă legată de un teren intravilan : După ...

Bună ziua, am o problemă legată de un teren intravilan : După măsuratorile facute de topometristi, am constatat că vecinul este intrat in proprietatea mea cu cel mult 30mp ,vecinul vrea să-si mute gardul de spalieri cănd îsi va construi gardul definitiv, in anul 2025, zice el , eu intre timp am gasit un cumpărator si vreau să vând terenul cu suprafata care este in acte si reala .Ce mă sfatuiti să fac ? Apelez la instantă pentru această problemă ?Deoarece vreau să o rezolv cât mai repede. Vă multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 19:20, 20 Ianuarie 2025
Buna ziua, intai trimiteti notificare vecinului si daca nu se rezolva, prin instanta. Preferabil ambele prin avocat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deposedare de proprietate stefanelul stefanelul Buna ziua, Recent am cumparat un teren. La cumparare, cand s-au efectuat masuratorile, am aflat ca vecinul a intrat pe acest teren cu un gard din lemn ... (vezi toată discuția)
Mostenire ,drept de proprietate dumitrugj dumitrugj Buna ziua...am si eu o problema daca ma poate lamuri cineva...va multumesc anticipat...parintii mei au construit o casa in anul 1970 pe un teren de al bunicii ... (vezi toată discuția)
Inaltime gard - autorizatie de constructie Avelina Avelina Doamna/Domnule Avocat. Va prezint un caz concret, va rog respectos sa ma indrumati. Am o problema cu vecinul privitor la un gard. Deci, gardul intre noi (eu si ... (vezi toată discuția)