avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua pentru un teren exista un act de vânzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua pentru un teren exista un act de vânzare cumpărare ...

Buna ziua pentru un teren exista un act de vînzare cumpărare în anul1998 semnat de 2 batrine terenul este de la tatăl lor.titlu de proprietate asupra termenului este in anul 2002 pa numele defunctului.in anul 2008 batrinele fac succesiune in instanță.instanta le împarte și acea suprafață din titlu care era vinduta și da o hotărâre definitivă și irevocabilă.in baza hotărârii judecătorești una din batrine imi da prin testament partea ei de teren.dupa moarte fac accept de testament .cînd sa fac carte funciară la primărie a apărut și actul de vînzare cumpărare din 1998 . Menționez că din 2008 eu plătesc impozitele.cine este proprietarul terenului.

Alte discuții în legătură

Am primit un teren cu testament de la o bătrânică care la ... Cristi.123@ Cristi.123@ Am primit un teren cu testament de la o bătrânică care la rândul ei la dobândit prin partaj cu sora sa printr-o hotărîre judecătorească definitivă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .am o nelămurire.in anul 1998 doua batrinele au vândut ... Cristi.123@ Cristi.123@ Buna ziua .Am o nelămurire.in anul 1998 doua batrinele au vândut o bucată de teren la notar provenit de pe urma tatălui lor decedat ele sunt singurele ... (vezi toată discuția)
Fond funciar ContSters254407 ContSters254407 Ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu un proces - fond funciar? (vezi toată discuția)