avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Mi-au fost blocate de un executor toate conturile,am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Mi-au fost blocate de un executor toate conturile,am avut o ordonată ...

Mi-au fost blocate de un executor toate conturile,am avut o ordonată prezidențială care am pieduto și am fost obligat să plătesc 1500 lei m-am trezit cu conturile blocate și cu mesaje venite la ora 4 că mi-au fost blocate conturile și că am de platit 2150 lei de pe două conturi mi-au fost retrase de pe fiecare cont in parte sumele de 1500 lei și de pe al doilea suma de 850 lei și îmi arată că sunt cu minus în fiecare cont până la suna de 2150 lei de pe al doilea cont care a fost disponibilizată suma este un cont unde copilul minor primește un ajutor de la stat ca sunt persoana cu handicap am sunat la acest executor vineri iar acest executor după ce nici măcar nu am primit de la el somație ,întrebând la posta și verificând și cutia poștală care nu exista aceasta somație spunând că el are somația luni trebuie sa îmi între salariul pe alt cont deschis la alta banca unde tot la fel îmi va fi reținut tot salariul de intra find o plată de 1600 lei ce este de făcut ?

Alte discuții în legătură

Poprire Xm3n Xm3n Trebuie sa fiu anuntat cind incepe poprirea?o firma recuperatoare poate vinde creanta mai departe? (vezi toată discuția)
Poprire cont maghici2017 maghici2017 Buna, Am un credit din 2007 cu rate pe zece ani, vandut de banca unei firme de recuperari in decembrie 2009. Am observat luna trecuta pe siteul ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont mariangabrieldumitrescu mariangabrieldumitrescu BUNA. Am o nelamurire .intr-o zi mam trezit ca mi sa pus proprire pe conturile bancare ,eu cel care nu ma stiu dator la mineni ,intr-un final sunand la banca ... (vezi toată discuția)