avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Bunica mea este căsătorită de aproape ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Bunica mea este căsătorită de aproape 6ani cu ...

Bună seara! Bunica mea este căsătorită de aproape 6ani cu un domn care și a făcut o amantă, apoi a zgornit o pe bunica mea din casa unde locuiau impreună.
Împreună au o mașină la care bunica mea este girant, iar el refuză să mai plătească ratele. Un polițist din comună a sfătuit o să meargă să facă o plângere în care să povestească tot ce s a întâmplat și să l dea în judecată, că ar avea câștig. El a sunat o azi să stabilească împreună de comun acord divorțul la primărie, dar bunica mea nu vrea pt că înainte să o zgornească, a fost descoperit și că fura din casele unchilor și părinților mei. Ce ne sfătuiți? Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2025
Semiluna96, utilizator

Alte discuții în legătură

Am primit actiunea de divort ce trebuie sa fac? aly76 aly76 sunt casatorita de 12 ani avem un copli de 8 ani,in iunie anul trecut sotul meu ma dat afara din casa .am plecat cu copilul si de atunci locuiesc la parinti ... (vezi toată discuția)
Divort BeRo BeRo Tatal meu in varsta de 58 de ani a intrat in anul mortii si are amanta. Avea si el o bruma de bani pe care o primise mostenire de la bunica-mea. De vreo 6 luni ... (vezi toată discuția)
Acte sustrase, plângere TheThunder49 TheThunder49 Bună ziua! Mă confrunt cu o situație de-a dreptul penibilă,dar pe atât de tristă. Tatăl meu a decedat în urmă cu 1 an. Părinții mei au fost ... (vezi toată discuția)