avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie ...

Buna seara, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie va rog ?
Am o banca la care mi sa facut doua popriri pe suma mare, acum platesc 50% din salar, nu e o problema asta ci trec si printr-un divort cu 2 copii minori la care trebuie sa le platesc intretinerea ( pensia alimentara) ce as putea sa fac sa platesc mai putin la banca si sa pot plati si pensia sa raman cu ceva banuti de trai ? Ca si salar am minim pe economie si bonuri de 500 ron pe luna
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Pana la ce cota procentuala se poate pune poprire pe salar GEO68 GEO68 Buna seara sau buna ziua As avea o problema poate ma ajuta cineva cu o informatie . Platesc pensie de intretinere in valoare de 359ron mai am o rata de la ... (vezi toată discuția)
Poprire cont si pensie alimentara guschevici guschevici Buna seara ! Am si eu o problema si anune pe contul meu de salariat deschis la Ing Bank am 2 popriri pe cont de 50 la suta pe venit. In momentul cand vreau sa ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara de la tata fara venit Jenu68 Jenu68 Buna ziua! M-a rugat cineva sa ma interesez daca va fi obligat, in caz de divort, sa platesca pensie alimentara daca nu are nici un venit. Are trei copii, ... (vezi toată discuția)