avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incasez salariul cash de doua ori pe luna avans si ...
Discuție deschisă în Executare silită

Incasez salariul cash de doua ori pe luna avans si lichidare.se ...

Incasez salariul cash de doua ori pe luna avans si lichidare.se pare ca am o poprire,dar am aflat asta tarziu dupa ce contabila mi-a zis int-o conversatie telefonica care avea alt subiect,ca am o suma de plata dintr-o poprire si sa imi iau salariul - aceea suma poprita,nu a fost inteligibila suma si aia a fost tot.mentionez ca salariul il incasez eu cu acordul contabilei,luand salariul din casa de marcat,neexistand casierie in cadrul firmei.exista obligatia angajatorului sa ma anunte de aceasta poprire punandu-mi la dispozitie adresa de infiintare a popririi?mentionez ca nu locuiesc la adresa de domiciliu din buletin.multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita angajat lilyanne lilyanne Am primit la firma o instiintare pentru un angajat cu o hotarare judecatoareasca emisa pe numele unui angajat de la un IFN pentru suma de 2200 lei. Imi ... (vezi toată discuția)
Desființarea popririi din inițiativa terțului poprit? Lazlow Lazlow Societatea noastră are calitatea de terț poprit în cadrul unui dosar de executare. Conform dispoziției de poprire, [b]avem obligația de a indisponibiliza ... (vezi toată discuția)
Dubla poprire, solutii pentru deblocarea contului cornel selaru cornel selaru In urma neplatii unui credit am fost executat cu poprirea a o treime din salariu. DE ACORD! Problema este alta ..Unitatea la care sunt angajat a facut ... (vezi toată discuția)