avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA SRL, one man company. Un singur acționar care e și ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

SRL, one man company. Un singur acționar care e și administrator ...

SRL, one man company. Un singur acționar care e și administrator cu contract de mandat.

In contractul de mandat scrie că administratorul se ocupa de companie. Ok, asta sa zicem e o ora pe zi.

Dar cine lucrează pentru client? Tot administratorul, dar nu e funcția lui nu?

Nu ar trebui sa fie încă un angajat sau cineva care prestează serviciile? Că nu poate SRL sa presteze servicii singură, fara oameni, nu?

Adică, cat e de legal că eu scriu cod pentru client fiind acționar și administrator cu contract de mandat? Trebuie de specificat in contract și atribuția dată?

Alte discuții în legătură

Contract cu mai multi reprezentanti ai unei firme yo_gino yo_gino Buna ziua. Se poate face un contract intre o firma reprezentata de 2 persoane si o firma reprezentata doar de o persoana? Daca nu, ce alte optiuni as ... (vezi toată discuția)
Contract prestare servicii georgianan georgianan din ceea ce stiu eu e ca atunci cand tai factura cu prestari servicii...trebuie sa ai si un contract in spate...ex: am un utilaj cu care incarc tirurile cu ... (vezi toată discuția)
Ce tip de firma mi-as putea constitui pentru a colabora cu o companie straina? danar122 danar122 Buna ziua, As vrea sa va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Mi s-a propus un post de reprezentant vanzari de catre o companie din Polonia. Problema ... (vezi toată discuția)